Åpen dag i havna :)

august 13, 2018

Åpen Dag 1

Det begynner å bli noen år siden du kunne ferdes fritt på havneområdet på Øra, og fiske fra kaikanten. I dag er området, av sikkerhetsmessige årsaker, lukket med gjerder, bommer og grinder. Vi vet imidlertid at mange er nysgjerrige på hva vi holder på med her ute. Så i anledning at vi fyller halvrundt ønsker vi å slå to fluer i et smekk, å invitere til selskap og vise hvem vi er.

Søndag 19. august inviterer vi til åpen dag! Den blir riktignok ikke helt åpen, for vi må fortsatt tenke på sikkerheten, men du vil få muligheten til å bli med på en guidet busstur på området. I tillegg vil du kunne bli med oss med til kaikanten der kraner vil være i aktivitet.

Sammen med oss denne dagen har vi også medarbeidere fra Andersen & Mørck, Batteriretur, Glacio og Batteriretur, sånn at du får se litt av spennet i virksomheten vår. Og, du får mulighet til å spørre og grave.

Hoveddelen av arrangementet foregår ved kontoret vårt i Øraveien 27, der det vil være servering av grillmat, drikke og is, stands og svære maskiner. Det vil stå parkeringsvakter strategisk plassert langs Øraveien og tilliggende egnede parkeringsområder, sånn at du slipper å lete etter plass. Åpningstiden er kl. 12.00-16.00, og alt er gratis. Alle er velkomne!

Hvis du lurer på noe ang. denne dagen, kan du sende pm via Facebooksiden vår: https://www.facebook.com/borghavniks/ eller e-post til firmapost@borg-havn.no.

Velkommen!

Andre aktuelle saker: