Borg Havn mottar besøk fra studenter i USA

juli 3, 2017

Borg Havn Mottar Besøk Fra Studenter I USA 1

Havna i Nedre Glomma har ofte forespørsel om å ta i mot grupper fra nær og fjern som er interessert i havn, logistikk og næringsutvikling. Studenter fra Massachusetts Maritime Academy er i disse dager på oversjøisk besøk til studentkolleger hos Høgskolen i Sørøst Norge, og etter en værmessig flott helg med besøk  i hovedstaden og i Vest-Norge for å «experience real fjords», har de sammen brukt litt av sin tid til å besøke oss her ute på Øra.

Koordinator for studiebesøket var prosjektleder Tine Viveka Westerberg fra Vestfold, som sammen med studenter fra HSN (USN) og MMA med professor Paul S. Szwed i spissen (Massachusetts Maritime Academy) fikk en orientering av havnekaptein Per K. Johansen og omvisning på terminalen. Det er stor aktivitet med båtanløp og metallhåndtering, så allsidig havnevirksomhet og logistikkaktivitet skapte stor entusiasme blant de besøkende.

Vedlagt viser bilder tatt av Paul S. Szwed, DSc, PMP, og viser gruppen fra MMA & USN ved deres egen rosa buss, samt lasteoperasjoner av skrap metall hos en av de store virksomhetene på Øra industriområde.

Andre aktuelle saker: