DFDS Logistics Norge oppretter linje til Øra

august 15, 2017

DFDS Logistics Norge Oppretter Linje Til Øra 1

Ny aktør og ny linje for sjøtransport til Fredrikstad, det er svært gledelig for havna og gir effektiv logistikkløsning for næringslivet. DFDS er en stor og viktig aktør som Borg Havn setter stor pris på å få inn som stor bruker av havna. Med denne aktøren får vi igjen direkterute til England, det er 14 år siden i følge Per Olav Andersen hos Andersen & Mørch. Tilbudet fra DFDS forsterker havnas virksomhet som et effektivt ledd i logistikkjeden, og bidrar til målsetningen og mer gods fra vei til sjø.

DFDS har med skipet Lysbris operert gjennom sommeren som test, med ukentlige  mandagsanløp. Dette vil de nå gjøre permanent, der de både frakter RDF med sideportlossing, og containere som dekkslast. Det estimeres omlag 100 000 tonn RDF i året og tilsvarende i containere, omlag 80 per tur. RDF er et gjenvinningsprodukt som går til industribedrifter i regionen. Stykkgods i containere er i hovedsak Europalast i 45″ containere, blant annet import til Asko i Vestby. Årlig kan det utgjøre 10 000 TEU.

Vi ønsker DFDS velkommen til Borg Havn og Nedre Glomma, og håper dette blir en stor suksess for både selskapet og næringslivet i Østfold.

Andre tilstøtende artikler kan du lese her:

http://www.mtlogistikk.no/artikler/dfds-utvider/403788?ct=t(Nyhetsbrev_MT_17._august_2017)

Andre aktuelle saker: