Ledig stilling – vi styrker «laget»

november 17, 2021

Borg Havn 01 High Res

Vil du være med å utvikle Oslofjordens mest allsidige og fremtidsrettede havn? Vi rekrutterer til en nyopprettet fast stilling som driftssjef for anlegg og kraner.

Borg Havn IKS har blant annet ansvaret for drift, tilsyn, vedlikehold og utvikling av alle eiendommene, arealene og alle innretningene som tilhører selskapet eller som de forvalter.
Drift og vedlikehold i Borg Havn er økende i takt med nye utbyggingsprosjekter. Det omfatter alt av driftsrelaterte oppgaver knyttet til bygg, eiendom, arealer, anlegg som for eksempel kaianlegg og kraner. Selskapet har for tiden fire store havnekraner. Ansvaret krever innsikt og forståelse for operativ driftsledelse og økonomi.
Selskapet har i dag en vedlikeholdssjef som håndterer alt av drift. Arbeidsmengden og kompleksiteten krever imidlertid flere ressurser og dagens stilling deles i to;

Vi søker derfor etter en driftssjef for anlegg og kraner som skal ha ansvaret for arealer, anlegg, herunder kaier og kraner. Stillingen inngår i havnas ledergruppe og skal jobbe i tett samarbeid med driftssjef bygg og eiendom. Begge stillingene må kunne utføre oppgaver på tvers av eget ansvarsområde. Vi ser etter komplimenterende kompetanse til den som er i virksomheten i dag.

Driftsansvaret for anlegg og kraner omfatter utvikling og forbedring av eksisterende løsninger og avtaler. Det samme gjelder forhandlinger av rammeavtaler med entreprenører og leverandører og bestilling, kjøp og avtaleinngåelser. Den driftssjefen vi ser etter bør ha et praktisk blikk og et sunt økonomisk skjønn i kombinasjon med strategiske evner.

Ansvarsoppgaver:

Kompetanseprofil:

Borg Havn tilbyr:

Ved spørsmål kan du ringe havnedirektør Tore Lundestad mobil 911 17 202 eller rekrutterer Annette Thorsø Mohr mob 911 95 822. Konfidensiell behandling.

Les mer og søk stillingen her

Andre aktuelle saker: