Offisiell åpning av nytt logistikklager for Nor Lines på Øra

mai 16, 2017

Offisiell Åpning Av Nytt Logistikklager For Nor Lines På Øra 1

Lager 12, Nor Lines er et nytt moderne terminalanlegg for Nor Lines. Grensesprengende byggverk for Borg Havn, både i størrelse og i materialvalg. Den 15. mai kunne Borg Havn sammen med leietaker foreta den offisielle åpningen.

Bygget var ferdig før jul, og Nor Lines har mer eller mindre samlet sin spredte lagerstruktur på Øra til Lager 12. Men for Borg Havn var ikke prosjektet ferdig før uteområdet ble asfaltert og ryddet, noe som det har vært jobbet med fram til åpningen. Nå fremstår hele det gamle Kronos Titan området som et fint område med moderne bygg tilpasset dagens krav til estetikk og funksjonalitet.

Til åpningen var alle gode hjelpere i planlegging, prosjektering og entreprenørskap invitert. Samt leietakers representanter selvsagt. Styreleder Siri Martinsen fikk det ærefulle oppdraget å åpne, med både fin tale med både skryt og selvskryt som seg hør og bør. Og så fikk hun også vist fram tømmerhogger kvaliteter da snoren ble kuttet med et perfekt svingslag det prosjekterende på den ene siden og utførende på andre siden holdt i tauet.

Etterpå ble det både taler, servering og omvisning. Teknisk sjef i Borg Havn, Pål Johnsen hadde en flott bildekarusell som viste tegninger og foto fra den spede planstarten på et arbeidsmøte i regi av PIANC Norge og Innovasjon Norge i 2012, til siste hånd ble lagt på utearbeider denne våren.

Vi gratulerer nok en gang Nor Lines med et flott bygg og håper det dekker selskapets behov i mange år framover som en svært viktig logistikkbedrift for Østfold og hele landet.

Andre aktuelle saker: